De sempre el nostre centre de referència d’assistència al part havia estat Policlínica del Vallès de Granollers fins que una decisió política poc elaborada i poc meditada en les seves conseqüències i sense precedents en la història sanitària de Catalunya va obligar al seu tancament l’any 2005. Després del tancament, el Vallès Oriental es queda sense cap centre privat o semiprivat per atendre parts i queda com la comarca de tot Catalunya amb menys llits per habitant.

Des de llavors el nostre Centre de Ginecologia i Obstetrícia col·labora estretament amb dos centres hospitalaris:

Clínica Sant Jordi de Sant Andreu. Situada a l’entrada de Barcelona, a la plaça de l’Estació del barri de Sant Andreu i al costat de l’estació de la RENFE. És una clínica històrica de caire familiar, on s’atenen moltes especialitats mèdiques i quirúrgiques, i amb prevalencia de l’obstetrícia i la ginecologia. Té un gran equip de bons professionals de l’especialitat. La llevadora de tota la nostra vida professional Rosa Jardí atén personalment els nostres parts junt amb els ginecòlegs de Sant Jordi.

 

Hospital General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès. Al costat de l’estació:  Hospital General dels FGC i amb accés directe i ràpid per l’autopista A-7 ( B-30 ). És un gran hospital amb casi totes les especialitats i un grup de professionals plenament competents amb els que hi tenim una molt bona relació de col·laboració.

Ambdós Centres tenen servei d’urgències les 24 hores.

Al llarg de l’embaràs, i segons les preferències, s’anirà comentant amb el metge el lloc més adient pel part.

També, la nostra llevadora, en el programa de preparació pel part donarà tota la informació que calgui per ajudar a decidir el lloc del part.

 

Fundació Hospital General de Granollers . Des de juliol de 2011 hem establert una col·laboració assistencial amb l’Hospital de Granollers i, de moment, les nostres pacients privades i de les mútues: Mútua General de Catalunya, Agrupació Mútua,  ASEFA,  Sanitas,  DKV,  Mutua Manresana, Allianz i dintre del grup Cosalud les pacients de: Seguros Bilbao, Norte-Hispania i Catalana-Occidente poden ser ateses en aquest centre.

Esperem que la resta de mútues amb les quals col·laborem: Adeslas,  Axa ,  Medisalut-Maphre  també puguin ser ateses en un futur pròxim i no hagin de desplaçar-se fora de la nostra comarca.