El Centre de Ginecologia i Obstetrícia el formem tres professionals treballant junts des del 1980 ajudats per altres metges especialistes que col·laboren amb nosaltres en aspectes més específics dintre de la ginecologia i la obstetrícia.

Tenim relacions assistencials amb l’Hospital General de Granollers i Hospital General de Catalunya de Sant Cugat on podem remetre i assistir a les nostres pacients. De moment nomès las pacients de Mútua General de Catalunya, Agrupació Mútua, Sanitas, Allianz, DKV, Mútua Manresana, dintre del grup Cosalud: les pacients de Seguros Bilbao, Norte Hispania i Catalana-Occidente  i les nostres pacients privades poden anar al Hospital General de Granollers. Esperem en un futur proper que la resta de mútues amb les quals col·laborem: Adeslas, Axa i Medisalut (Mapfre) també arribin a un acord amb la direcció de l’Hospital de Granollers per poder assistir als seus pacients a l’Hospital i no haver de ser ateses fora de la comarca.

Els doctors

DR. JOAN OT SERRA PERAJUAN

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1978; metge resident de Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Clínic de Barcelona del 1980 al 1984; especialista en Obstetrícia i Ginecologia des de 1984.

DR. PERE RAFECAS BARNADA

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1973. Especialitzat en Obstetrícia i Ginecologia al 1977 [II clínica Ginecologia i Obstetrícia. Prof. Victor Conill] a l’Hospital Clínic de Barcelona.

DR. SAGI TARBAL RIPOLL

Llicenciat en Medecina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1978; especialista en Ginecologia i Obstetrícia des de l’any 1982.

DRA. GEMMA HERNÁNDEZ ESTERUELAS

Llicenciada en Medecina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 2005, metge resident a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell fins el 2010 i metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia des de 2010.

L’EQUIP D’INFERMERIA

Posa’t a les mans de les nostres infermeres: Sònia, Teresa, Clara, Elisa i Raquel. Amb elles tindràs un tracte totalment personal i de tu a tu.

ROSA JARDÍ

La Rosa Jardí és la llevadora del nostre centre, ella us acompanyarà en el procés del part.